Rosalina kreerer unikke bæredygtige smykker, lynlåshjælpere, børnebøger, børnetøj og kostumer, uden skidt kemi.

Ved Lene Solhøj Simonsen, Holtug Linievej 1, 4660 Store Heddinge.
Lene@rosalinas.dk

CVR: 2912 8626

  • Facebook
  • Instagram

Rosalina er en kreativ sjæl, der giver sig i kast med alt fra at sy børnetøj og lave kostumer, til at lave lynlåshjælpere til folk med nedsat gribefunktion, laver smykker og oversætter og udgiver børnebøger. Jeg pønser på også selv at skrive en børnebog.

Jeg brænder for børnene - særligt de sensitive, naturen og miljøet og har arbejdet inden for disse brancher i en del år. Jeg er deltids-selvstændig, da vi har valgt at prioritere en familie i balance med vores sensitive søn, der ikke trives i den etablerede institutionsverden. Rejsen ind i vores søns vanskeligheder har givet mig utallige aha-oplevelser og erkendelser om mit eget væsen, og åbnet op for min spirituelle rejse. Jeg har opdaget at jeg er sensitiv, og ikke så fandes nærtagende som jeg ellers aldtid har fået at vide og selv gået rundt og troet. Jeg har fundet ud, af at min sensitivitet er en gave og at jeg skal bruge den aktivt i mit virke. At jeg er en empat og lysarbejder.


Jeg elsker special-opgaver hvor jeg rigtig kan bruge mine kreative evner, og samtidig hjælpe folk. Det var fx sådan lynlås-hjælperne blev udviklet, og jeg har også syet specialbestillinger på børnetøj uden krasende mærker eller til høje tynde børn der ikke kan passe standartstørrelser.
Jeg har oversat den skønneste lille børnebog, der hjælper børn med at anderkende sine egne evner, sin krop og mærke ind i sin egen essens. De mærker værdien af sit eget værd, og lærer at vi alle er fantastiske på hver vores måde. Bogen er magisk på sin helt egen måde, og minder også de voksne om at de er fantastiske!
Jeg ville ønske at alle børn i hele verden kunne så denne lille perle i barselsgave, og vide igennem hele deres barndom at de er værdifulde præcis som de er.


Jeg er en af de der klimatosser der gerne vil passe på jorden og genskabe vores vilde natur. Derfor er bæredygtighed i højsæde hos mig, og jeg bruger helst naturens egne materialer i så ubearbejdet og kemifri form som muligt.
Så vidt muligt bruger jeg genbrugsmaterialer til forsendelse af varene.